Постоянные читатели

среда, 21 февраля 2024 г.

ОЧИЩЕННЯ за допомогою ялівця(можевельник)




Ялівець-вічнозелений хвойний чагарник сімейства Кіпарисових. Ялівець має потужні оздоровлюючі властивості, очищає повітря від хвороботворних бактерій.


З погляду езотерики, ця чудова рослина очищає простір від енергетичного бруду, виганяє різні сутності, охороняє будинок, захищає від магічних нападів, тому корисно періодично обкурювати димом підпалених гілок ялівцю своє житло.


Ялівець має безліч корисних властивостей для організму людини. Чудовий аромат цієї рослини допомагає усунути набряки, заспокоїти нервову систему, нормалізує сон, усуває дратівливість.



У ЧОМУ ДУМКА ОКУРЮВАННЯ?


Обкурювання – давній магічний спосіб, який допомагає очистити простір від негативної та застійної енергії. Негативні енергії особливо швидко і багато накопичуються після сварок та хвороб. Ялівцем можна обкурювати не тільки після хвороби, але і під час неї, оскільки він має знезаражуючу дію, а так само він виганяє з дому будь-яку нечисть.


Завдяки обкурюванню, простір очищається від негативної енергетики, а домочадці зміцнять своє здоров'я. Щоб досягти позитивного ефекту, обкурювати потрібно правильно.


ЯК ПРАВИЛЬНО ОКУРИВАТИ ПРИМІЩЕННЯ


Насамперед, треба звернути увагу на свій емоційний стан. Дуже важливо перебувати у більш збалансованому емоційному стані. Роздратування, образа, агресивність, втома, нервозність-привід відмовитися від цієї процедури. До обкурювання треба починати позитивний настрій, думаючи тільки про хороший.


ДЛЯ ОКУРИВАННЯ ВАМ СХОДИТЬСЯ:


Пучок сухого ялівцю,

Плоский контейнер для гарячих трав (можна використовувати сковорідку),

Сірники,

Бажано щоб удома нікого не було, навіть тварин, ці правила стосуються всіх практик, що очищають. Головне, щоб у будинку було тихо і спокійно, не було сторонніх звуків, і нічого не відволікало від роботи.

Треба взяти пов'язаний пучок сухої трави ялівцю. Підпалити сірниками з одного кінця, коли з'явитись вогник треба його здути. Як тільки трава почала диміти починайте обкурювати приміщення від вхідних дверей, і за годинниковою стрілкою, обійдіть все своє приміщення, особливо кути. У кутах можна трохи довше постояти з димом, тому що в кутах і застоюється найбільш негативної енергії, яка негативно впливає на емоційний стан.

Коли ви закінчили роботу можна на деякий час залишити траву, що тліє. Після обкурювання необхідно добре провітрити приміщення.

Є спосіб самоочищення. Після обкурювання свого будинку бажано зробити ритуал самоочищення, яке полягає у прийнятті ванни з травами (ялівець), сіллю та ароматичними маслами. Можна прийняти душ, натерти сіллю своє тіло, за хвилину змити її з себе повністю.


Сіль добре вбирає весь негатив, що накопичився у тілі. Вода у свою чергу зніме напругу, змиє накопичений негатив і приведе людину до чистих думок. В останню чергу, можна облити себе відваром трави, підготовленої заздалегідь (достатньо буде трьох літрів води), потім прилягти відпочити або попити чай з ромашкою.


Дим ялівцю нейтралізує стресовий стан, сприяє поліпшенню рівноваги, спрямовує думки та почуття у бік добра і світла, обдаровує внутрішньою силою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

widgets