Постоянные читатели

суббота, 27 апреля 2024 г.

СИРОП М'ЯТИ ПАСТЕРИЗОВАНИЙ

Сьогодні я розповім вам рецепт смачного і ароматного м'ятного сиропу. Незамінний для лимонаду, чаю і т. д. Пастеризований в банках зберігає смак і аромат багато місяців, рекомендую рецепт.


ІНГРЕДІЄНТИ:
  • 500 г свіжої м'яти
  • 2 літри води
  • 3 склянки цукру
  • 1/2 чайної ложки лимонної кислоти 
 ПІДГОТОВКА:
  1. Я промила м'яту, тепер вона трохи підсохла, чиста, без бруду, без черв'яків, тому буду використовувати для приготування сиропу.
  2. Десь півкілограма, це справді багато.
  3. М'яту помістити в каструлю, залити 2 л води і трьома склянками цукру.
  4. Тепер закип'ятіть м'яту і залиште на повільному вогні приблизно на 5 хвилин, поки цукор не розчиниться, можна навіть швидше вимкнути газ і залишити м'яту під кришкою на кілька годин, щоб весь м'ятний смак і аромат проник в рідину.
  5. Через кілька годин процідить м’яту, додайте кислоту і перемішайте. 
  6. Розлити по банках і пастеризувати у воді близько 5 хвилин, рахуючи час з моменту закипання води.
Смачного

Комментариев нет:

Отправить комментарий

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

widgets