Постоянные читатели

суббота, 4 мая 2024 г.

Рецепт меду з кульбаб

 
300 квіток кульбаби
1 кг цукру
400 мл води
0,5 лимона


Приготування

Налийте воду в сотейник і доведіть до кипіння на плиті. Всипте цукор і варіть суміш, поки він повністю не розчиниться.

Вимийте квіти, перевірте, щоб у них не було комах, додайте в сироп і варіть 25−30 хвилин.

Додайте лимонний сік, варіть сироп іще 5 хвилин, а потім зніміть із вогню та лишіть настоюватися на добу.

Наступного дня процідіть сироп через марлю, а потім проваріть його ще 20−25 хвилин.

У цей час простерилізуйте банки та залийте в них готовий кульбабовий мед. Банки можна закрутити для тривалого зберігання.









Інгредієнти:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

widgets