
300 квіток кульбаби
1 кг цукру
400 мл води
0,5 лимона
Приготування
Налийте воду в сотейник і доведіть до кипіння на плиті. Всипте цукор і варіть суміш, поки він повністю не розчиниться.
Вимийте квіти, перевірте, щоб у них не було комах, додайте в сироп і варіть 25−30 хвилин.
Додайте лимонний сік, варіть сироп іще 5 хвилин, а потім зніміть із вогню та лишіть настоюватися на добу.
Наступного дня процідіть сироп через марлю, а потім проваріть його ще 20−25 хвилин.
У цей час простерилізуйте банки та залийте в них готовий кульбабовий мед. Банки можна закрутити для тривалого зберігання.
1 кг цукру
400 мл води
0,5 лимона
Приготування
Налийте воду в сотейник і доведіть до кипіння на плиті. Всипте цукор і варіть суміш, поки він повністю не розчиниться.
Вимийте квіти, перевірте, щоб у них не було комах, додайте в сироп і варіть 25−30 хвилин.
Додайте лимонний сік, варіть сироп іще 5 хвилин, а потім зніміть із вогню та лишіть настоюватися на добу.
Наступного дня процідіть сироп через марлю, а потім проваріть його ще 20−25 хвилин.
У цей час простерилізуйте банки та залийте в них готовий кульбабовий мед. Банки можна закрутити для тривалого зберігання.
Інгредієнти:
Комментариев нет:
Отправить комментарий