Постоянные читатели

среда, 15 мая 2024 г.

Як зробити відьмину пляшку або зібрати відьмин мішечок для захисту від негативного впливу Источник статьи: https://veruyugospodi.ru/zagovor/vedmina-butylka-zashchitnyj-amulet-ili-proklyate.html © Заговоры и молитвы - Верую Господи.Ру




Що таке відьома пляшка?

Батьківщиною відьминою пляшки вважається Англія. Там цей атрибут використовувався з метою приманки злих духів та негативної енергії. У пляшки відьми ловили ці самі парфуми та енергію, замикали їх усередині.

Всередину такої пляшки можна було покласти будь-що. Обов'язковим елементом кожної пляшки був елемент від живої істоти – пасмо волосся, слина, кров, шкіра, ніготь, може навіть частина тіла.
В даний час призначення відьомої пляшки дуже змінилося. Вона використовується не для затримання темних сил, а для захисту від них. Пляшки використовуються як амулети.

Втім, призначення пляшки відьми залежить від того, чим вона наповнена. Вона може бути як амулетом для захисту, так і джерелом прокляття.
Як працює відьома пляшка?

На відміну від ритуалів або заклинань, відьміни пляшки справляють загальний ефект, а не прямий вплив. У ній використовуються всі інгредієнти, що підходять за своєю енергією. Вони просто накладаються один на одного у банку, створюючи єдиний комплект.
Як зробити відьому пляшку?



Пляшка виготовляється з її призначення. Але основна технологія у всіх відьомих пляшок однакова. Робляться вони за шість кроків:Крок перший.

Для початку потрібно знайти саму пляшку. Це може бути будь-яка міцна ємність, яку можна щільно закрити. Можна взяти скляну пляшку, банку чи колбу.Крок другий.

Тепер пляшку можна прикрасити так, як хочеться. Для покращення ефекту її можна пропустити через дим ладану. Прикрашається пляшка пір'ям, камінням, стрічками, сигілами. Прикраси мають обов'язково підходити для призначення пляшки.Крок третій.

Після того як пляшка прикрашена, її потрібно наповнити інгредієнтами. Рецептів дуже багато, кожен підходить під певне призначення відьомої пляшки. Потрібно чітко знати, навіщо потрібна пляшка, яке має значення. Це має бути справжня потреба, формулювання потрібне точне та етично правильне. Під час заповнення потрібно візуалізувати свій намір. Для більшого ефекту можна вибрати день, в який заклинання буде мати велику силу.Крок четвертий.

Щоб пляшка робота саме на певну людину, потрібно додати в її частинку цієї людини. Це може бути волосся, ніготь, крапля крові.Крок п'ятий.

Після заповнення пляшка запечатується за допомогою гарячого воску від свічки. Колір свічки теж багато що означає, його вибирають виходячи з їх посилу пляшки.Крок шостий.

Пляшку потрібно поставити в темне місце, де її ніхто не побачить. Можна закопати її поряд із будинком, якщо він приватний. Деякі пляшки гасають із собою.
Термін придатності відьминої пляшки

Одна така відьмина пляшка може служити людині віком до 7 років. Але з кожним роком ефект буде все слабшим і слабшим. Щоб тримати енергію пляшки протягом усіх цих років, її можна періодично заряджати, наприклад, щороку або за необхідності. Заряджається відьома пляшка місячним світлом, найкраще при повні або місячному, що росте.

Можна розсіяти енергію пляшки, виливши весь вміст у землю та закопавши. Після цього вона вже не працюватиме і можна буде створювати нову.
Відьомий мішечок - простий спосіб захистити себе від негативної енергії
Що таке відьомий мішечок?

Відьмині мішечки за своїми властивостями нагадують відьомі пляшки. У них можна покласти різні трави, каміння та інші магічні атрибути. Такі мішечки можуть захищати від чогось, щось залучати до життя, приворожувати. Їх використовують у найрізноманітніших цілях.
Як зробити відьомий мішечок?

Можна зібрати відьомий мішечок на захист. Це дуже простий та зручний спосіб захистити себе від негативної енергії. З механіки ритуал не складний, з ним упорається і новачок.
Як працює відьомий мішечок?

Такий спосіб захисту необхідно мати у своєму арсеналі будь-якій відьмі.

Необхідні інгредієнти для відьомого мішечка на захист:Морська сіль ;
Олію почули;
Розмарін;
Лавровий лист/базилик/гвоздика (можна використовувати все одразу);
Шавлія;
М'ята;
Кориця;
Фіолетовий, чорний та білий шнурки;
Шипи та стебла троянд;
Обсидіан, селеніт, флюорит;
Чорна свічка;
Мішечок, в який все це складатиметься.

Деякі з цих інгредієнтів можуть здатися дивними. Так, не все можна буде купити у продуктовому магазині. Доведеться пошукати. Купити потрібні інгредієнти можна у спеціальних магічних магазинах, наприклад, знайти якийсь магазин онлайн та замовити доставку, якщо його немає у потрібному місті.

Також потрібно знати, що інгредієнти взаємозамінні за аналогією наміри. Наприклад, три перелічені камені не обов'язково використовувати разом. Достатньо буде одного, але тільки всі три дають максимальний результат. Те саме стосується лаврового листа, базиліка та гвоздики.

План дій зі створення відьомого мішечка:Насамперед запалюється чорна свічка. Потрібно проговорити пошепки свій намір. І тут – захист від негативної енергії.
Всі ці трави потрібно подрібнити і перемішати з морською сіллю.
Потім у морську сіль із подрібненими травами додаються шипи троянд.
Тепер отриману суміш можна висипати у мішечок. Він, до речі, може бути будь-яким – полотняним, бавовняним, шовковим. Що більше подобається та підходить. Розмір також підбирається індивідуально. Зазвичай застосовують невеликі мішечки, щоб можна було носити їх завжди із собою.
Декілька крапель олії пачулі додаються прямо в мішечок до трав та солі. Суміш має бути трохи менше, ніж олії. Весь вміст потрібно обережно перемішати, щоб нічого не вилилося.
Наступним у мішечок додається камінь.
Поки що відкладаємо мішечок і перемикаємо увагу на стебло троянди. Розплавленим воском від запаленої свічки необхідно запечатати заклинання на стеблі. Важливо те, що шипи мають бути не з цього стебла. Запечатане стебло має бути колючим.
По всій довжині стебла зав'язуються вузли шнурками фіолетового, чорного та білого кольорів. Це робиться для того, щоб жодна жива душа не змогла завдати шкоди господареві мішечка.
Стебло міститься вертикально в мішечок.
Тепер мішечок можна зав'язати.
Для більшого ефекту можна додати сигіл. Його можна намалювати на лавровому листі та покласти всередину або намалювати прямо на мішечку.

Відьомий мішечок можна носити з собою або покласти в якесь певне місце - до спальні, на вівтар, залишити біля ліжка. Якщо мішечок робився іншій людині, треба передати її на зберігання. Хазяїн мішечка сам вирішує, куди його покласти і де його зберігати.



Источник статьи: https://veruyugospodi.ru/zagovor/vedmina-butylka-zashchitnyj-amulet-ili-proklyate.html © Заговоры и молитвы - Верую Господи.Ру

Комментариев нет:

Отправить комментарий

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

widgets