Постоянные читатели

вторник, 7 мая 2024 г.

МАГіЯ ШУНГіТА

Камінь здоров'я та довголіття, шунгіт існує на нашій планеті близько двох мільярдів років, будучи єдиним природним джерелом вуглеців, які наділяють шунгіт цілющими унікальними властивостями.

Чорний камінь із Карелії.

Багато хто думає, що чорний колір і чорне каміння є джерелом негативної енергії. Чорний колір пов'язують найчастіше із чорною, негативною магією. Це не так, т.к. темний колір у багатьох культурах є кольором творення та творчості, т.к. все народжується із темряви. Чарівна магія шунгіта заворожує людей протягом століть, можливо, саме через чорний колір і грані каменю.

Як довго існує магія Шунгіт?

Геологічний вік мінералу шунгіт оцінюється у два мільярди років. Виникнення цього каменю досі однозначно не з'ясовано. Передбачається, що шунгіт має космічне походження.

Однак якщо зайнятися вивченням шунгіта та історією Карелії, можна встановити, що не випадково такий заворожливий мінерал залягає в такому чарівному та таємничому регіоні, як Карелія.


Шамани та шунгіт.

Корінні жителі Карелії ще багато століть тому знали, що шунгіт є захисним каменем. Згідно з давніми повір'ями камінь з'явився на землі, щоб захистити людей від злих духів та надати їм допомогу. У Карелії був шаманів, як, наприклад, у Сибіру. Згідно з переказами, сільські старости часто проводили духовні зцілюючі ритуали за допомогою шунгіту, які нагадують ритуали шаманів.

Носіння шунгіту при собі.

Любов людини до каміння йде в далеке минуле. Відомо, що ще в палеоліті камені використовувалися як прикраса, не в останню чергу через їхню магічну силу. Навіть сьогодні дієві мінерали переконують нас своєю силою дії. Людина почувається в безпеці та спокої, якщо в неї є ланцюжок, підвіска із шунгіту або просто камінь шунгіт. Навколишнє середовище більше не діє так гнітюче. Дедалі частіше наші покупці повідомляють про свої враження від каменю. Такі символи, що обкладають енергетикою, як квітка життя, символ інь-янь або Ом можуть посилити магічну дію каменю.

Маятник.

За допомогою маятника із шунгіту Ви можете більш точно налаштувати свою інтуїцію та чутливість до навколишнього середовища. У нашому сьогоднішньому світі, в якому більшість людей живуть за правилами і, виходячи з досвіду інших людей, іноді може бути дуже важливо діяти інтуїтивно. Вміючи правильно застосовувати і маючи деякий досвід, маятник із шунгіту може надати тут дуже цінну підтримку.

Використовуйте магію шунгіта, для цього Вам не потрібні гучні та дорогі ритуали. Дійте в унісон з енергією шунгіту, це надасть Вам почуття сили та захищеності.

Лікувальні та магічні властивості

Води поблизу шунгитовых родовищ давно довели свої лікувальні властивості.

Наприклад, вважається, що саме шунгитовая вода зцілила майбутню бабусю Петра 1 від безпліддя. Цариця Ксенія була заслана Борисом Годуновим в монастир, де поруч знаходився джерело, збагачений шунгита. Пізніше, цариця народила, а джерело почали називати Царьовим.

З допомогою шунгітової води лікують захворювання шлунково-кишкову, серцево-судинної системи, цукровий діабет та психічні розлади. Показана вона і при захворюваннях печінки, високому тиску, безсоння і головного болю. Допомагає при синдромі хронічної втоми і шкірних захворюваннях, хворобах суглобів і хребта.

Піднімає загальний тонус організму.

Шунгитову воду застосовують для лікування:

- нирок і печінки

- захворювань жовчного міхура та підшлункової залози

- алергії

- бронхіальної астми

- анемії

- гастриту

- ослабленому імунітеті

- простудних захворюваннях



Помічено, що шунгіт здатний захистити від електромагнітних випромінювань комп'ютера, телевізора та інших приладів.

Корисно носити з собою виріб з шунгита для концентрації корисної енергії і захисту від негативної.

Шунгіт підходить для створення захисних оберегів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

widgets